PIECZEŃ RZYMSKA Z CZOSNKIEM Z LIDLA . CENA :4.99pln OCENA : 35/100 Szczerze powiem , nie mam pojęcia co napisać o tej pieczeni poza tym że już jej nie kupię . To co najbardziej rzuca się natychmiast w oczy , ( poza smakiem oczywiście ponieważ jest ohydny ) to bardzo malutkie niezmielone kawałeczki kości , dzieje się tak zazwyczaj w przypadku użycia taniej jakości maszyn do mielenia . Nie da się oczywiście oszczędzić na niczym bez zauważalnej różnicy , w tym przypadku różnicą jest dziwny "maślany" zbyt "tłusty" smak i wspomniane niezmielone do końca chrząstki które skutecznie odstraszą każdego od kolejnego zakupu . Wydawać by się mogło iż 67% mięsa to na prawdę niezły wynik jednak z racji powyższych wad jak też podejrzanie niskiej ceny nie mogę jej szczerze polecić . Z drugiej jednak strony nie ma się co dziwić , trudno bowiem znaleźć tańszy podobny produkt w Lidlu . W Biedronce odpowiednikiem jest prawie identyczny "pasztet wiejski" w podobnej cenie którego nie miałam do tej pory okazji spróbować , jak tylko się skuszę na pewno je porównam . Opisana powyżej pieczeń rzymska produkowana jest w Czechach , Liberec Norska 580 i jest stosunkowo tania a nawet podejrzanie tania gdyż za kilogram zapłacisz jedynie 10pln (+/-) Zejście z ceny prawie zawsze wiąże się z utratą jakości co jest szczególnie niebezpieczne w przypadku najtańszych produktów dlatego przed zakupem zawsze warto upewnić się co w trawie piszczy i zasięgnąć informacji przynajmniej z kilku źródeł a przede wszystkim nie kierować się jedynie moją prywatną opinią .
masz taki styl pisania czy jesteś głupi/pierdolniety?
OdpowiedzUsuńgev
Kto się świnią urodził , kanarkiem nie zdechnie , wybacz orłem nie jestem
Usuń