Jak już objechaliśmy pierogi to je zgniećmy , są do kitu i pewnie takie zostaną ponieważ wszystkie dania gotowe muszą być z czystej zasady do kitu .
Nigdy nie będą jak danie przygotowane w domu , na przykład poniższy placek zbójecki po który mógłbym pojechać na koniec świata - tylko po co , samemu można go przygotować i to nie dużo drożej niż opisane pierogi ...
a jeśli chcesz najlepszy przepis na taki placek wejdź na najlepszą stronę czyli :
ale "swojska chata" z mięsem są naprawdę smaczne ! mięsko, mimo iż niewiadomego pochodzenia, jest naprawdę dobre i delikatne
OdpowiedzUsuńaż kurcze spróbuję tych z mięsem :) ale pierogi ruskie do kitu :(
OdpowiedzUsuńJestem bardzo zaskoczony smakiem pierogow czy to z miesem jak rowniez kapusta z grzybami . Kupilem w biedronce i faktycznie sa znakomite takie jak kiedys robilo sie w domach ..naprawde pycha
OdpowiedzUsuńRuskie też są bardzo smaczne, tylko trzeba je po prostu dobrze zrobić, a nie tylko zagotować.
OdpowiedzUsuńCebulka i boczek/kiełbaska na patelnię, potem pierogi, aż się zarumienią i pycha :)
Wygrywają z mrożonkami.
mi smakowały, nie oczekuje niczego więcej po pierogach z marketu
OdpowiedzUsuńno sama nie wiem , kupiłam je dzisiaj przez ciekawość ale nie są ani dobre ani złe , takie muszą być przecież nie mogą być lepsze od domowych . swoją drogą troche rozlazłe takie ale nie drogie i w 5 minut gotowe ja tam mogę polecić
OdpowiedzUsuńktoś słusznie napisał że trzeba je na patelnię z cebulką :):) pewnie że będą nie do poznania i założę się że nawet wytrawni smakosze dadzą się nabrać hihi
OdpowiedzUsuńktoś słusznie napisał że trzeba je na patelnię z cebulką :):) pewnie że będą nie do poznania i założę się że nawet wytrawni smakosze dadzą się nabrać hihi
OdpowiedzUsuńDobre pierogi kosztują przynajmniej 30zł/kg, więc nie dziwota, ze nie za dobre
OdpowiedzUsuńmi te pierogi bardzo smakują, i ruskie i z kapusta i miesem. od kiedy je sprobowalam chetnie je kupuje. u mnie w domu wszystkim smakuja
OdpowiedzUsuńSŁONKO TU MASZ PRZEPIS NAJLEPSZY POD SŁOŃCEM , ZOBACZ KONIECZNIE A PRZEKONASZ SIĘ ŻE PIEROGI Z BIEDRONKI TO ... SZKODA GADAĆ - ZOBACZ SAMA :
OdpowiedzUsuńhttp://potrawyregionalne.blogspot.com/2011/09/pierogi-ruskie.html
Nawet lubiłem te pierogi. Do czasu, gdy ostatnio na centralnej półce (W-wa Tarchomin) zauważyłem opakowanie "ruskich" z pięknie wgniecionym komarem. Niczym w bursztyn w "Parku Jurajskim" :-)
OdpowiedzUsuń:) DZIĘKI ZA KOMARA JA WŁAŚNIE SIĘ ZAJADAM ICH NALEŚNIKAMI :) OBY BEZ MIĘSKA BO Z SEREM KUPIŁEM
OdpowiedzUsuńJa ruskie z biedry uwielbiam, a w dodatku najczęściej podgrzewam je w tylko w mikrofali, a i tak mi bardzo smakują.
OdpowiedzUsuń... może je jeszcze raz przetestuję jak tyle dobrych opinii
OdpowiedzUsuńpierogi z mięsem może leżały koło mięsa. Smak trocin z domieszką chemii nie ma nic wspólnego ze smakiem mięsa. Ale co tu wymagać jaka cena taki produkt. :(
OdpowiedzUsuńsą do d... to tyle w temacie i kropka
OdpowiedzUsuńa mi ruskie smakują :)
OdpowiedzUsuńco wy jecie za gówno u mnie nawet kot tego nie je
OdpowiedzUsuńjak sie daje kotu Gourmet za 10zł to nie dziwota
Usuńno no potwierdzam , zjadłam i w ogóle mi nie smakują ?
OdpowiedzUsuńMi smakują ale jak juz napisano warto podsmażyć cebulka i jest ok
OdpowiedzUsuńa ja je dzis sprawdze :)
OdpowiedzUsuńDobre są
OdpowiedzUsuńjak dajesz 5zł za tyle pierogów to JAK MOŻNA OCZEKIWAĆ SENSACJI?! Ludzie, jesteście dziwni...
OdpowiedzUsuńweź jeden z drugim 5zł i zrób 400g domowych ruskich...
sklepowe NIGDY nie będzie domowe
choćby skały srały
a te sklepówki są OK
dziękuję dobranoc