niedziela, 16 stycznia 2011

Sznycel z fileta indyka ...

Cena : 8 pln Ocena : 3/10  ... Jak się trafi świeże to się ciesz bo w większości przypadków (a zaryzykowałem i kupiłem trzykrotnie)  po zjedzeniu w ciągu dwóch godzin dostajesz rozwolnienie ... - u mnie na 3 razy - dwa razy rozwolnienie - i to mocne ... bardzo mocne ... odradzam ...

4 komentarze:

  1. lol, z innej beczki, kupilem krowe w biedronce (takie gotowe kotlety) popieprzylem, posmazylem i klapa mieso wlokniste i twarde, glodny pojechalem zpowrotem do biedorony i kupilem TYM razem gulasz z wolowiny, efekt taki sam hehe. obiad nie udany. ale jutro skocze poszukac krolika za chyba 19,99 ? oby z tego siersciucha bylo jekies mieso bo inaczej pozostanie tylko jako taki schab z biedrony

    OdpowiedzUsuń
  2. a mi sie wydaje ze ten co pisal mial zly dzien i tyle , no moze sie raz na 100 trafi jakis poterminowy kurak ale trza miec pecha , widac koles go mial

    OdpowiedzUsuń
  3. miesa nie kupuje , ale mają super lasagnie i flaki polecam

    OdpowiedzUsuń
  4. Te sznycle z indyka sa wujowe, na patelni wycieka z nich caly syf, robia sie duzo mniejsze i podczas smazenia jest dookola nich pelno bialych glutow. Pewnie wypelniacz z nich ucieka. Po uzmazeniu sprobowalem, i sa twarde i gumowate jak zelowy z sandalow mojej babci.

    OdpowiedzUsuń