niedziela, 10 marca 2013

Restauracja Co To To Je





http://www.sfora.pl/Szarancze-i-tarantule-na-talerzu-Odrazajace-przysmaki-juz-w-Polsce-g52342-150531

Restauracja

Co To To Je

Owady smażone







 banan w cieście z mąki ze świerszczami
mango sernik z drewnojadami i larwami mącznika. 
 sum w kurkumie, na ryżu, z mieszanką owadów i warzywami

7 komentarzy:

  1. podobno fajna ale za mała

    OdpowiedzUsuń
  2. o mamo w życiu bym nie zjadła dania z larwami !!

    OdpowiedzUsuń
  3. a ja byłam i powiem że cholera fajnie tylko nic nie zjadłam , mój królewicz owszem ale ja mam stracha

    OdpowiedzUsuń
  4. KOCHANE ROBACZKI , MNIAM ,MNIAM

    OdpowiedzUsuń
  5. a ja się wybieram

    OdpowiedzUsuń